Liity jäseneksi

Yhdistykseen voivat liittyä kaikki värin parissa ammatikseen työskentelevät tai opiskelevat yksityishenkilöt, yritykset ja oikeuskelpoiset yhteisöt, kuten alan muut rekisteröidyt seurat ja yhdistykset. Suomen väriyhdistyksen jäsenmaksut kuluvalle vuodelle ovat seuraavat: 30 €, opiskelijat 15 € yritykset ja yhteisöt vähintään 100 € vuodessa. Kaikki jäsenhakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus kokouksessaan. Kun hakemuksesi on hyväksytty, sinulle lähetetään yhdistyksen säännöt ja tilillepanokortti jäsenmaksua varten. Ole hyvä ja tutustu sääntöihin huolellisesti ennen jäseneksi liittymistä. Maksettuasi jäsenmaksusi yhdistyksen tilille olet hyväksynyt säännöt ja rekisteröidyt yhdistyksen jäseneksi.

Pankkiyhteys jäsenmaksua varten: Suomen väriyhdistys, Danske Bank FI77 8000 1070 9060 53 (SWIFT-BIC DABAFIHH). Viestikenttään: SVY jäsenmaksu (vuosi), jäsenen nimi

Mikäli haluat tukea toimintaamme, mutta et halua aktiiviseksi jäseneksi, voit liittyä kannattavaksi jäseneksi maksamalla vähintään 100 € vuotuisen kannatusjäsenmaksun. Myös yhteisöt ja yritykset voivat tällä tavalla tukea Väriyhdistyksen toimintaa.

Avaa, tulosta ja täytä [pdf]:
yksityinen_jasenhakemus_2018

Palauta täytetty kaavake kirjeenä osoitteeseen:

Suomen väriyhdistys c/o Harald Arnkil, Aalto-yliopisto, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Taiteen laitos, PL 31000, 00076 AALTO.

Kaikki yhdistykseen hyväksytyt jäsenet kutsutaan myöhemmin lähetettävällä kokouskutsulla Suomen väriyhdistys SVY ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen.